Artikelarkivet
Här arkiverar vi alla våra gamla artiklar.
Artikel id: 37
Nyhetsbild
2012-06-18 10:58
I onsdags var Lasse Stefanz på scen på Folkets park Orrskogen i Malung. Som vanligt drog de storpublik och dansgolvet var fullt med människor som dansade eller bara stod och diggade till det kända dansbandet. I år blev Lasse Stefanz både årets dansband och årets sångare, något som säger hur populära dansbandet är. Många av besökarna Tv Malung-Sälen intervjuade under kvällen var där enbart för Lasse Stefanz.

Dansen virvlade på varje dansbana, från gammeldans till avancerad jive. Här finns alla stilar och den som inte kan dansa behöver inte känna sig blyg, det är bara att slänga sig ut på dansgolvet och prova på. Det finns också danskurs varje dag under Dansbandsveckan om man vill bättra på buggsvängarna.

På tal om avancerad dans så fick dansbandsgästerna beskåda rysk dans i Grönlandsparken under onsdagen. Här var det inte bugg eller foxtrot som hägrade utan helt annan dans. Ungdomar från Ryssland visade upp sig för publiken i danser som imponerade och i dräkter och kläder som berättade en helt egen saga. Mycket vackert.

Just nu kan du se klipp från Lasse Stefanz scenframträdande på Tv Malung-Sälen. Även den ryska dansen finns med från Grönlandsparken.
Senaste tv-sändningen

1.Reportage från Lännviksrevyn 2023.
Intervju med Erik Karlsson och Elin Folkesson

2.Dansbandzsnack från Svenska Dansbandsveckan. Programledare Lars Bälter

1. Från fångstgropar till fornsök med Patrik Olsson. Intervju med Patrik om hans stora intresse att leta lokala fornminnen. Vi får även några filmsekvenser från hans föreläsning i regi av föreningen Quarnstensgrufvans vänner.

2. The dance journey Del 3.. Show med Malung-Sälens kulturskolas danselever. Inspelad 2023.
Sevärt från arkivet
Sändning 2010-07-20
1. Grönlandsparken med Tur-Åke, Sten & Stanley, Anne & Agneta, Divine med flera.
2. Reklam.
3. Göran på Ares skor och "Skosåpan".
4. Perikles på Orrskogen Malung. "Var ska vi sova i natt?".
Sändning 2020-09-14
1. Människan och skogen Del 1. En guidetur med Lars och Anna-Britta Henriksson runt Västra Malungs skogen. Arrangör är Quarnstensgrufvans vänner. Vi får i Del 1 en inledande berättelse hur man levde på skogens möjligheter förr i tiden.

2.Reklam


3. Vi firar TV Malung-Sälen 25 år
med gamla godingar genom åren DEL 1. Musik från TV studion och Stand up med Martin LJUNG 1996.

4. Nyheter från EU Parl-TV


5. Senaste från REDBULL-TV
Sändning 2009-09-14
1. Malung år 2000. Nostalgisk tillbakablick vad som hände i Malung år 2000. Från Tyngsjö i söder till Sörsjön i norr. (65 min.)
2. Reklam.
3. Biotrailers.
Partners och sponsorer:
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Copyright © 1995-2024 TV Malung-Sälen AB. Citering är tillåten om källan anges. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel. Hemsida är producerad av Mikael Danielson.